Inicio Baleares La Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural inicia una campanya de control...

La Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural inicia una campanya de control i inspecció per detectar casos de pesca il·legal a les xarxes socials

La Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural, a través de la Direcció General de Pesca, ha ampliat l’abast de les inspeccions per detectar la pesca il·legal i ha inclòs la vigilància a les xarxes socials com a part de les responsabilitats habituals dels inspectors de pesca.
En aquest sentit, el director general de Pesca, Antoni M. Grau, ha explicat que «en un context en què cada vegada proliferen més imatges i vídeos compartits per pescadors aficionats a les xarxes socials, hem detectat, lamentablement, que algunes d’aquestes publicacions mostren actituds negligents o activitats il·legals. Aquest fenomen no es limita únicament a exposar comportaments qüestionables, sinó que també s’observa una tendència preocupant: els seguidors emulen aquestes pràctiques i adopten conductes irresponsables sense ser conscients de les implicacions que tenen», ha afegit.
Per tot això, amb el propòsit de contrarestar aquesta tendència i prevenir l’escalada d’aquests comportaments, els inspectors de la Direcció General de Pesca han posat en marxa una campanya de control i inspecció específicament orientada a abordar aquesta problemàtica.
Fins ara, s’han registrat quatre casos d’infraccions greus, que podrien comportar sancions de fins a trenta mil euros.
Agricultura, Pesca i Medi Natural vol recordar que hi ha una adreça electrònica per obtenir més informació o per reportar possibles infraccions: pesca@dgpesca.caib.es.

MÁS:  La Conselleria d’Educació i Universitats i el Col·legi Oficial de Psicòlegs de les Illes Balears es reuneixen per perfilar la presència de psicòlegs als centres

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa consellera Vidal i el batle de Ferreries signen la cessió a l’IBAVI de dos solars municipals per fer una nova promoció de vuit habitatges de protecció al municipi
Artículo siguienteEl projecte LOOP Disseny i Circularitat de l’IDI reuneix dissenyadors, productors i hotelers per compartir exemples de nous productes a partir de la reutilització de materials generats pel mateix sector