Inicio Menorca El Llatzeret s’obre al món com a destinació de turisme MICE

El Llatzeret s’obre al món com a destinació de turisme MICE

El Llatzeret es postula com a destinació de turisme MICE. L’objectiu del Consell Insular i de la Fundació Foment del Turisme de Menorca és treballar per a convertir la instal·lació en una referència a nivell nacional i internacional per al Turisme de reunions, incentius, congressos i exposicions (MICE en el seu acrònim anglès), i que a més sigui un reclam no només per les seves dependències sinó també pel meravellós enclavament amb què compta. Amb aquest motiu es va presentar aquest dijous al públic en un acte que va comptar amb un reconeixement a la productora de cinema menorquina, Margarita Huguet, després de guanyar un premi Goya per la seva feina a ‘La sociedad de la nieve’.

Des del Consell Insular i de la Fundació Foment del Turisme de Menorca, l’objectiu és reconduir l’ús d’una instal·lació tan emblemàtica com el Llatzeret, apostant per uns esdeveniments que disten molt de l’ús que s’ha donat últimament, canviant festivals de música per altres aspectes molt més acords amb el medi en què es troba. L’aposta és pels esdeveniments MICE que busquen grans empreses, acostumades a treballar amb molta previsió i buscant llocs característics.

MÁS:  El Llatzeret acull el II Congrés Internacional d'Escacs, Educació i Salut

L’acte de presentació va començar amb un discurs de la directora insular de Promoció Turística, Begoña Mercadal, que va simbolitzar l’obertura del Llatzeret davant més de mig centenar d’assistents a la recerca d’aquest mercat de turisme que està a l’alça i pel qual es farà apostes en la promoció específica en diferents fires.

El concepte MICE fa referència a diversos aspectes com reunions de grans empreses amb els seus clients o amb els propis empleats, incentius que suposen premiar l’eficiència i l’eficàcia dels seus empleats amb viatges a destinacions com per exemple Menorca, congressos de grans marques que busquen esdeveniments singulars per realitzar presentacions de productes o serveis i lloc d’exposicions tant per a artistes que busquin alguna cosa més que una sala o galeria d’art, com per a empreses.

MÁS:  El Consell Insular de Menorca se suma al Dia Internacional del Càncer Infantil

El Consell i la Fundació estan perfilant els últims detalls per tancar un conveni de col·laboració que doni totes les garanties d’ús. Està previst que el conveni es signi en les pròximes setmanes.

Després de Mercadal, el torn de paraula va ser a càrrec del Secretari Autonòmic de Cultura i Esports del Govern Balear, Pedro Vidal, per després cedir el micròfon a l’alcalde de Maó, Hèctor Pons, mentre que el responsable de tancar l’acte va ser el conseller de Medi Ambient, Reserva de Biosfera i Cooperació, Simón Gornés, que va destacar alguns detalls i aspectes menys coneguts del Llatzeret.

A més, es va aprofitar l’acte per homenatjar a la productora de cinema menorquina, Margarita Huguet, qui està recentment arribada a l’Illa després d’haver acudit el passat cap de setmana a la cerimònia d’entrega dels Oscar on la seva exitosa pel·lícula estava nominada.

MÁS:  200 persones assisteixen a la preestrena de la pel·lícula Faro, rodada principalment a Menorca

La gestió del Llatzeret entra en una nova etapa que buscarà esdeveniments menys vistosos però amb major impacte en l’economia local, així com en empreses que busquin llocs com el incomparable marc que ofereix l’illa per promocionar les seves marques i celebrar actes amb els seus empleats.

Maó, 15 de març de 2024
 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Consell de Mallorca constituye la Comisión de Transparencia
Artículo siguienteEl Consell de Mallorca instala una gran pasarela de madera sobre el torrente d’Aumadrà para dar continuidad al paseo cívico entre Inca, Binissalem y Lloseta