Inicio Baleares El Govern arrancarà la campanya de descomptes «Balears, bons de comerç» el...

El Govern arrancarà la campanya de descomptes «Balears, bons de comerç» el proper 24 d’abril

Els establiments interessats a adherir-se al programa podran fer la sol·licitud entre el 15 de març i el 9 d’abril, a través dels mitjans que habilitarà la Cambra de Comerç de Mallorca com a entitat col·laboradora
La campanya tendrà un termini de més de dos mesos i finalitzarà el 30 de juny
 
La Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia, a través de la Direcció General d’Empresa, Autònoms i Comerç, ha posat en marxa la convocatòria del programa d’estímul del sector comercial «Balears, bons de comerç», adreçada a microempreses i petites empreses comercials de les illes o a determinades empreses de serveis.
La convocatòria, que enguany compta amb un pressupost d’1.375.200 euros, subvenciona la compra de béns als comerços detallistes adherits a la campanya, per mitjà d’un bo de descompte.
La campanya començarà el 24 d’abril i acabarà el 30 de juny. Els comerços interessats a adherir-se al programa podran fer la sol·licitud entre el 15 de març i el 9 d’abril, a través de la pàgina web que la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Mallorca, com a entitat col·laboradora, habilitarà per fer la tramitació (www.bonsillesbalears.com).
Els bons de descompte que es posaran a disposició de la ciutadania es poden utilitzar en un o diversos establiments i en una sola compra, en què podrà aplicar una deducció de 15 euros per cada 30 euros consumits.

MÁS:  La Conselleria de la Mar i del Cicle de l'Aigua impulsa un projecte de monitoratge en el clavegueram de Formentera per a combatre la salinitat

- Te recomendamos -
Artículo anterior¿Será Baleares la ganadora de la mejor Semana Santa de España?
Artículo siguienteRebuda l’aprovació del Consell d’Universitats al grau de Farmàcia de la UIB