Inicio Menorca Mateu Martínez es jubila després de 45 anys treballant al Consell Insular

Mateu Martínez es jubila després de 45 anys treballant al Consell Insular

Mateu Martínez es jubila després de 45 anys de professió. El 15 de desembre de 1979, Martínez va entrar com a administratiu al Consell Insular de Menorca i va ser un dels primers treballadors que va donar vida a la institució. En els darrers anys, en Mateu ha estat cap de secció d’urbanisme en una plaça d’assessor jurídic.

El president del Consell Insular de Menorca, Adolfo Vilafranca, ha rebut al treballador per agrair-li la seva professionalitat i dedicació i destacar la gran trajectòria que ha il·lustrat. A més, li ha fet entrega de dos gravats del projecte solidari Mata Obres com a reconeixement. 

Feliç jubilació, Mateu. 
 

MÁS:  Els Bombers de Menorca organitzen una recollida solidària de regals

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl tiempo para hoy en Palma, 13 de marzo de 2024
Artículo siguienteEl Consell de Mallorca hace un balance positivo de la participación de las bodegas mallorquinas en la feria internacional ProWein 2024