Inicio Menorca El departament de Mobilitat reactiva la línia Maó-Alaior-Son Bou el pròxim 15...

El departament de Mobilitat reactiva la línia Maó-Alaior-Son Bou el pròxim 15 de març

El departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca continua ampliant serveis i millorant les freqüències del transport públic de l’illa davant l’avançament de la temporada turística.

Línies com la 61, 65 i 92, que arriben a urbanitzacions com Son Xoriguer, Cala en Blanes i Punta Prima, van estrenar la temporada turística el 15 de febrer a causa de l’obertura d’hotels que allotgen els primers visitants de l’IMSERSO. Ara, aquest divendres, 15 de març, la línia 32 que uneix els municipis de Maó-Alaior-Son Bou es posarà en funcionament per reforçar les connectivitats amb la urbanització turística.

Aquesta ruta, que va des de Maó, passant per Alaior i arribant a Son Bou i viceversa, tindrà quatre freqüències diàries de dilluns a dissabte, sortint des de Maó a les 8:30, 12:30, 15:30 i 19:30, i des de la parada Mar Blau, de Son Bou, a les 8:50, 12:50, 15:50 i 19:50.

MÁS:  Antonio Juan Triay Barber, bomber del Consell Insular de Menorca, es jubila

D’aquesta manera, s’anticipa l’obertura d’una altra línia estival respecte a anys anteriors, on precisament aquesta línia 32 es posava en marxa a partir de l’1 de maig. S’espera que en les pròximes setmanes es reactivin nous serveis de transport públic estivals i s’acabin d’ampliar els horaris per a la temporada alta turística.

Maó, 13 de març de 2024


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Consell de Mallorca hace un balance positivo de la participación de las bodegas mallorquinas en la feria internacional ProWein 2024
Artículo siguienteEl Teatre Principal estrena Els dies bons, una obra sobre el problema de las adiciones basada en la novela homónima de Aina Fullana