Inicio Baleares El conseller Antoni Vera assisteix a la jornada «Educar contra el antisemitismo,...

El conseller Antoni Vera assisteix a la jornada «Educar contra el antisemitismo, la intolerancia y la discriminación» a Madrid

A l’acte també hi ha estat present la directora general de Primera Infància, Atenció a la Diversitat i Millora Educativa, Neus Riera
La jornada és organitzada per la UNESCO, en col·laboració amb el Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports
 
El conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, acompanyat de la directora general de Primera Infància, Atenció a la Diversitat i Millora Educativa, Neus Riera, assisteix avui a la jornada «Educar contra el antisemitismo, la intolerancia y la discriminación».
L’acte és organitzat per l’Organització de les Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència i la Cultura (UNESCO), en col·laboració amb el Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports, i en cooperació amb l’Oficina d’Institucions Democràtiques i Drets Humans (OIDDH) de l’Organització per la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE).
Durant la jornada s’ofereix una introducció als temes i metodologies perquè els educadors puguin incrementar la capacitat de resistència dels alumnes davant l’antisemitisme i altres formes d’intolerància i odi fent que els espais escolars siguin segurs i integradors per a tots els alumnes.
 

MÁS:  Educació obre el termini per inscriure’s a la prova lliure per obtenir el títol de batxillerat

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl programa “Viu la cultura” de la Direcció General de Cultura, reprèn a Menorca el cicle de concerts didàctics inclosos dins l’oferta del curs 2023-2024 amb l’espectacle «Un món de sons»
Artículo siguienteL’Hospital d’Inca implanta el primer marcapassos permanent