Inicio Baleares Les dones amb problemes de mobilitat que requereixin un acte mèdic ginecològic...

Les dones amb problemes de mobilitat que requereixin un acte mèdic ginecològic podran ser ateses als hospitals

El Servei de Salut ha posat en marxa un protocol de derivació perquè les dones amb lesions medul·lars o neurodegeneratives puguin ser derivades des d’atenció primària als hospitals si necessiten determinats actes mèdics ginecològics. Salut considera precís facilitar a aquestes usuàries —si s’han de sotmetre, per exemple, a una exploració o a una citologia— un espai adequat a les seves necessitats de mobilitat.
La Subdirecció d’Humanització del Servei de Salut ha informat els centres hospitalaris i d’atenció primària per coordinar els circuits interns i oferir a aquestes dones una ubicació adequada en el centre hospitalari corresponent. Es tracta d’una acció destinada a facilitar a aquestes persones un espai d’atenció que reuneixi les condicions necessàries, per proporcionar d’aquesta manera una atenció assistencial digna i respectuosa.

MÁS:  Prohens presenta la nova campanya de conscienciació per promoure l’ús racional de l’aigua

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa Fundació Bit incorpora la intel·ligència artificial en el desenvolupament de programari per al Govern de les Illes Balears
Artículo siguienteMedi Natural captura un total de 2.896 exemplars de serps invasores a les Pitiüses durant la campanya 2023