Inicio Baleares Turisme destinarà més de 13,5 milions d’euros per finançar projectes innovadors i...

Turisme destinarà més de 13,5 milions d’euros per finançar projectes innovadors i sostenibles

El Consell de Govern ha autoritzat el 100% del pagament anticipat de les subvencions
L’objectiu és cercar, implementar i digitalitzar solucions innovadores sostenibles per als establiments turístics de les Illes Balears
El Consell de Govern ha autoritzat el conseller de Turisme, Cultura i Esports a finançar projectes innovadors a través de la cooperació amb l’objectiu de cercar, implementar i digitalitzar solucions innovadores sostenibles en els establiments turístics de les Illes Balears, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat pels fons Next Generation EU, per valor de 13.632.302,21 euros.
El propòsit d’aquesta convocatòria és dirigir l’activitat turística de Balears cap a la millora de la competitivitat del sector turístic mitjançant el desenvolupament del turisme sostenible, tot tenint en consideració principalment la preservació i la conservació dels recursos turístics, procurant-ne l’aprofitament correcte i proporcionat, que garanteixi la perdurabilitat, la conservació i el manteniment del llegat natural, cultural, artístic i social de les Illes, i que contribueixi de forma equitativa al creixement econòmic i al benestar general.

MÁS:  Un dels congressos de clústers més importants d’Europa se celebrarà a les Illes Balears el 24 i 25 d’octubre

- Te recomendamos -
Artículo anteriorAppcelerate Brilla en la Clausura del AedemoTV 2024 con Innovación en Publicidad Televisiva
Artículo siguienteAutoritzada la dotació de 47 nous llocs de treball per a Auxiliars Tècnics Educatius (ATE) a les Illes Balears