Inicio Baleares HABTUR aposta per la sostenibilitat i la circularitat al fòrum Habturalia

HABTUR aposta per la sostenibilitat i la circularitat al fòrum Habturalia

La junta directiva de l’Associació d’Habitatges de Lloguer Turístic (HABTUR) s’ha reunit amb el conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà, i el director general de Turisme, Josep Aloy, per fer balanç del fòrum Habturalia, celebrat el passat cap de setmana a Binissalem.
Aquesta trobada va ser un espai de trobada a nivell internacional de turisme vocacional a Balears, on es varen debatre els avantatges d’una forma de viatjar i allotjar-se cada vegada més valorada per joves, famílies i públic general.
Els assistents varen reiterar el seu compromís amb la sostenibilitat i circularitat, àmbits en els quals han estat pioners amb la introducció de tecnologies d’eficiència energètica i estalvi d’aigua. També han exposat les conclusions arribades al congrés, que tenia per objectiu establir noves aliances comercials, conèixer les novetats del sector, parlar de legislació, fiscalitat i visió institucional, plantejar solucions a reptes comuns i compartir experiències i casos d’èxit.

MÁS:  La Conselleria d’Educació i Universitats plantejarà dobles graus de formació professional per al pròxim curs escolar

- Te recomendamos -
Artículo anteriorBalears posicionarà la seva oferta cultural i esportiva a la ITB de Berlín
Artículo siguienteEl Consell de Mallorca renueva el convenio de la sede del Museo Marítimo con el Ayuntamiento de Sóller