Inicio Baleares El 6 de març s’inicia el període d’inscripció a les proves d’accés...

El 6 de març s’inicia el període d’inscripció a les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà i de grau superior de formació professional

La Conselleria d’Educació i Universitats obrirà el 6 de març el termini per inscriure’s a les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà i de grau superior de formació professional. Aquestes proves d’accés tenen la finalitat de permetre l’accés a un grau mitjà o a un grau superior de formació professional a aquelles persones que no tenen els requisits exigits per accedir-hi directament.
En aquest sentit, el termini d’inscripció a les proves és del 6 al 18 de març de 2024, ambdós inclosos. Cal remarcar que la sol·licitud i la documentació que cal adjuntar s’han de presentar a la secretaria del centre on es vol fer la prova. Pel que fa a les  dates, les proves es duran a terme els dies 15 i 16 de maig de 2024.
Centres on es realitza la prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà
– Mallorca: IES Arxiduc Lluís Salvador (Palma), IES Son Pacs (Palma), IES Guillem Sagrera (Palma), IES Marratxí, IES Bendinat (Calvià), IES Llucmajor, IES Inca, IES Alcúdia, IES Mossèn Alcover (Manacor) i IES Llorenç Garcías i Font (Artà).
– Menorca: IES Josep Maria Quadrado (Ciutadella) i IES Joan Ramis i Ramis (Maó).
– Pitiüses: IES Santa Maria d’Eivissa i IES Marc Ferrer (Formentera).
Centres on es realitza la prova d’accés a cicles formatius de grau superior
– Opció d’humanitats i ciències socials: IES Ses Estacions* (Palma), IES Ramon Llull (Palma), IES Calvià*, IES Berenguer d’Anoia (Inca), IES Manacor*, IES Maria Àngels Cardona (Ciutadella) i IES Sa Blanca Dona (Eivissa).
* No ofereix la matèria de francès.
– Opció de ciències de la salut i mediambientals: IES Josep Maria Llompart (Palma), IES Son Rullan (Palma), IES Albuhaira (Muro), IES Felanitx (Felanitx), IES Cap de Llevant (Maó) i IES Algarb (Sant Josep de sa Talaia).
– Opció de ciències i tecnologia: IES Politècnic (Palma), IES Berenguer d’Anoia (Inca), IES Manacor (Manacor), IES Pasqual Calbó i Caldés (Maó) i IES Isidor Macabich (Eivissa).
Tota la informació sobre aquestes proves (requisits, documentació per acreditar els requisits d’inscripció, situacions que eximeixen de fer-la tota o determinades parts, dates i horaris, estructura, durada, models d’exàmens…) es pot consultar a la pàgina web de Formació Professional, concretament a l’apartat de les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà i de grau superior. 

MÁS:  La Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural avança al dia 1 d’abril l’època de perill alt d’incendis forestals a Eivissa i Formentera

- Te recomendamos -
Artículo anteriorSubvenció de 870.000 euros per a la Fundació Es Baluard per a l’any 2024
Artículo siguienteLa Conselleria de la Mar i del Cicle de l’Aigua desplega un programa d’activitats educatives i de conscienciació en l’estalvi de l’aigua amb motiu del Dia de les Illes Balears