Inicio Baleares Educació augmenta de 600 a 1.000 € els ajuts de desplaçament per...

Educació augmenta de 600 a 1.000 € els ajuts de desplaçament per als estudiants que cursen estudis oficials d’ensenyaments artístics superiors a la Unió Europea

La Direcció General d’Universitats i Ensenyaments Artístics Superiors de la Conselleria d’Educació i Universitats ha convocat els ajuts de desplaçament per als estudiants de les Illes balears que cursen estudis oficials d’ensenyaments artístics superiors a la Unió Europea durant el curs 2023-2024.
En la convocatòria d’enguany s’ha fet una aposta per augmentar els ajusts, que han passat de 600 a 1.000 euros, per cobrir despeses de desplaçament no subvencionades per altres ajuts oficials o privats, el que suposa una pujada del 67%. En quant al desplaçament d’instruments, l’ajuda és de fins a 400 € per sol·licitant per cobrir les despeses addicionals derivades del transport d’un instrument musical especial. S’atorga prioritat als instruments com el violoncel, la guitarra i la tuba.
Els beneficiaris d’aquests ajuts són els estudiants residents a les Illes Balears que hagin de traslladar-se fora de la seva illa de residència per cursar estudis artístics superiors a la Unió Europea.
El termini de sol·licitud estarà obert des d’avui, 28 de febrer, fins al 15 d’abril de 2024. Les sol·licituds es poden presentar de forma electrònica.

MÁS:  La Conselleria d’Educació i Universitats convoca ajuts per dinamitzar la vida universitària a les Illes Balears

- Te recomendamos -
Artículo anteriorArriba a Mallorca el primer dels cincs nous trens d’SFM
Artículo siguienteAgricultura, Pesca i Medi Natural fa un nou pagament de les ajudes de la PAC 2023 de més de 4,2 milions d’euros