Inicio Baleares Obert el període d’inscripció per participar en els actes amb reserva al...

Obert el període d’inscripció per participar en els actes amb reserva al Consolat per celebrar el Dia de les Illes Balears

El Consolat de Mar ha obert el període d’inscripcions per participar en els actes que s’han organitzat en aquest espai amb motiu del Dia de les Illes Balears i compten amb reserva prèvia.
Concretament, els actes que necessiten cita prèvia són el concert que ofereix l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears a la capella del Consolat de Mar, dia 2 de març a les 20.30h. També cal inscripció per l’activitat per a infants d’entre 3 i 12 anys. Francesca Vadell (Cianamaia), mitjançant un contacontes teatralitzat, donarà a conèixer les històries i llegendes de l’edifici del Consolat de Mar a través dels personatges més importants que l’han habitat. Els interessats poden inscriviu-se a la pàgina web consolat.caib.es
A més, els dies 1, 2 i 3 de març, el Consolat acull activitats que no requereixen cita prèvia. És el cas de la jornada de portes obertes, on es duran a terme visites guiades a grups per donar a conèixer l’espai del Consolat de Mar. Les visites es realitzaran cada 20 minuts, mitjançant torns alternatius en català i en castellà.
Per altra banda, el dia 2 i 3 de març, el pati del Consolat de Mar es convertirà en un espai diàfan de joc autònom en què els infants podran jugar i experimentar amb activitats. L’entrada és lliure, encara que per qüestions de seguretat es podrà limitar l’accés en funció de la capacitat de cada moment. Els menors hauran d’anar acompanyats per un adult que se’n faci responsable durant l’activitat.
Finalment, dia 1 de març, al jardí entre el Consolat de Mar i la Llotja de Palma es durà a terme l’activitat «Recordant el passat, jugam el present», per a famílies amb infants de zero a deu anys.
Els interessats poden ampliar la informació a la pàgina web del Consolat de Mar.

MÁS:  Empresa incrementa un 7,41% els ajuts per a la modernització dels comerços fins als 2.700.000 €

- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB) publica totes les convocatòries de subvencions per aquest 2024 per a projectes culturals i de llengua
Artículo siguienteIdentificades les restes de Josep Mercadal entre les víctimes localitzades durant la intervenció al cementiri de Porreres el 2021