Inicio Menorca La Comissió assessora en matèria d’accessibilitat realitza la primera reunió del mandat

La Comissió assessora en matèria d’accessibilitat realitza la primera reunió del mandat

Aquest dilluns, 26 de febrer, s’ha celebrat la primera reunió de la Comissió assessora en matèria d’accessibilitat d’aquest mandat. La consellera de Benestar Social de Menorca, Carmen Reynés, ha presidit la comissió. L’òrgan està format per consellers i tècnics del Consell, representants d’ajuntaments, de la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca, l’ONCE, Creu Roja, el Col·legi d’Arquitectes, el Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics, el Col·legi d’Enginyers industrials Superiors, el Col·legi de Pèrits i Enginyers Tècnics Industrials, i el Col·legi d’Enginyers, Camins, Canals i Ports.

“La reunió ha servit com a punt de partida i, entre altres aspectes, s’ha tractat la futura creació d’una oficina en matèria d’accessibilitat universal (OPAU)”, ha explicat Reynés.

MÁS:  El departament d’Ordenació Territorial i Turística presenta als ajuntaments l’esborrany de protocol de col·laboració amb la policia per detectar lloguers turístics il·legals

“També hem abordat la incorporació d’un tècnic en accessibilitat, així com la redacció d’un nou conveni amb els ajuntaments i l’elaboració de plans d’accessibilitat universal”, ha afegit la consellera de Benestar Social de Menorca. “La comissió ha servit per a establir un full de ruta per a dur a terme actuacions amb les quals avançar en matèria d’accessibilitat universal a Menorca. És un tema transversal i el nostre compromís passa per treballar conjuntament amb les administracions i entitats”, ha conclòs Reynés.

Maó, 26 de febrer de 2024
 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Consell de Mallorca detecta más deficiencias en la sede de Palma del Museu Marítim de Mallorca
Artículo siguienteProhens posa la primera pedra del nou centre de salut i punt d’atenció continuada (PAC) de Pollença