Inicio Baleares El conseller Antoni Vera lliura el Premi a l’excel·lència acadèmica pels estudis...

El conseller Antoni Vera lliura el Premi a l’excel·lència acadèmica pels estudis d’Ensenyaments Artístics Superiors a Maria Assumpció Janer

El conseller de Educació i Universitats, Antoni Vera, ha lliurat el Premi a l’Excel·lència Acadèmica dels Estudis Artístics Superiors a qualsevol centre d’Espanya durant el curs acadèmic 2021-2022 a Maria Assumpció Janer. A l’acte també hi ha assistit el director general d’Universitats i Ensenyaments Artístics Superiors, Sebastià Massanet.
Maria Assumpció Janer ha estat l’única candidatura a aquests premis d’una estudiant d’arpa al Real Conservatorio Superior de Madrid amb una nota mitjana de 9,2 i ha rebut el premi dotat amb una ajuda de promoció de l’excel·lència acadèmica de 1.500 euros.
La Direcció General d’Universitats i Ensenyaments Artístics Superior traurà una nova resolució d’aquests premis durant aquest mes de març pels alumnes que han finalitzat els seus estudis durant el curs 2022-2023.

MÁS:  El conseller Bauzà demana a la secretària d’Estat de Turisme l’ampliació del termini d’execució dels projectes de resiliència turística finançats amb Fons EU

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLes operacions quirúrgiques programades als hospitals públics augmenten en 615 en el primer mes de l’any
Artículo siguienteMés de 300 persones participen a les jornades “Educar en temps de canvi. Referents i oportunitats”