Inicio Baleares Turisme, Cultura i Esports, a través de programa “Viu la cultura”, continua...

Turisme, Cultura i Esports, a través de programa “Viu la cultura”, continua amb el cicle de concerts didàctics amb «Un món de sons»

Música i teatre s’uneixen en aquest espectacle Robertina, la narradora, ens acompanyarà en un viatge molt especial, en el qual les músiques i els contes ens transportaran a cultures llunyanes dels cinc continents.
La música, interpretada amb instruments tradicionals de les diferents parts del món, ens farà sentir sons de l’Àfrica a través del tambor djembe, el krin i la kalimba; d’Oceania, amb el didgerido; d’Àsia amb la flauta shakuhachi, el tambor kotsuzumi i el gong; d’Europa amb la flauta dolça, el clarinet i el corn de caça, i d’Amèrica amb els cascavells, la flauta pinquillo i la flauta de pa.  El recull de contes té l’objectiu de contribuir a la transmissió de la cultura popular pròpia dels diversos pobles de la terra i reconèixer-hi trets i valors que ens són comuns. Cinc contes de cinc continents per ser viscuts i contats; per això, els alumnes ballaran, cantaran, participaran amb efectes sonors i formaran part de l’acció. 
Més de 600 alumnes de diferents centres educatius de Mallorca assistiran a l’espectacle, repartits en dos torns.

MÁS:  S’autoritza el projecte executiu de la residència per a persones grans dependents de Sant Llorenç

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa Conselleria d’Educació i Universitats implantarà importants novetats per acostar els docents a la seva illa de residència
Artículo siguienteEl IMAS inicia un nuevo espacio de reuniones transversales para mejorar la coordinación, atender y resolver las necesidades de los servicios sociales de Mallorca