Inicio Baleares L’estudiant de disseny de l’EASDIB, Àngela Maria Amengual, guanya el Premi de...

L’estudiant de disseny de l’EASDIB, Àngela Maria Amengual, guanya el Premi de Nous Talents del Premi MINI de Disseny

L’estudiant de 4t any de l’Escola d’Art i Superior de Disseny (EASDIB), Àngela Maria Amengual, ha guanyat el Premi de Nous Talents en el prestigiós Premi MINI de Disseny, celebrat la setmana passada a Madrid.
El projecte innovador d’Amengual consisteix en una lluminària que integra un sistema de recollida de pluja combinat amb un sistema que promou el creixement de vegetació. Aquest treball ha estat reconegut per la seva fusió de conceptes d’urbanisme, ecologia i sostenibilitat.
El Premi MINI de Disseny atorgat a l’alumna consta de 4.000 euros i l’ús d’un vehicle MINI durant un any. El jurat va elogiar de manera destacada la proposta d’Àngela Maria Amengual, captivat per la seva originalitat i alineació amb els principis del premi: millorar la vida urbana des de la perspectiva de la sostenibilitat.

MÁS:  Margalida Prohens anuncia 350 milions de l’impost de turisme sostenible per a la millora de la destinació, formació, cicle de l’aigua i sostenibilitat

- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB) presenta el cicle de concerts de música en català per celebrar el Dia de les Illes Balears 2024
Artículo siguienteEl Govern anuncia una major presència de l’IDI a Menorca per impulsar el teixit empresarial i industrial de l’illa