Inicio Menorca La Menorca Talaiòtica protagonitzarà el cupó de l’ONCE de dia 3 de...

La Menorca Talaiòtica protagonitzarà el cupó de l’ONCE de dia 3 de gener

La Menorca Talaiòtica protagonitzarà el cupó de l’ONCE del dimecres, 3 de gener de 2024. En total, es difondran cinc milions de cupons per tot l’Estat.

El cupó s’ha presentat aquest dijous, 27 de desembre, al poblat de Trepucó amb la presència de Joan Pons, conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports de Menorca, i Higinio Sanchís, director de l’Agència de l’ONCE a Menorca.

La Menorca Talaiòtica va ser inscrita en la Llista del Patrimoni Mundial de la UNESCO el 18 de setembre de 2023 durant la celebració de la 45 Sessió del Comitè del Patrimoni Mundial que va tenir lloc a Riad (l’Aràbia Saudita) en considerar-se l’illa com un testimoniatge únic d’una cultura prehistòrica insular amb un repertori excepcional de monuments il·lustratius de les diferents etapes de la prehistòria. L’alta densitat de jaciments prehistòrics, el seu inusual nivell de conservació i les construccions singulars de Menorca són considerades per la UNESCO una mostra excepcional d’arquitectura ciclòpia i de la seva evolució al llarg de 1.500 anys.

MÁS:  L’Arxiu d’Imatge i So de Menorca fa pública la memòria de l'any 2023

En aquest sentit, Pons ha agraït la iniciativa de l’ONCE, ja que ajudarà a difondre el patrimoni arqueològic de Menorca. Des de l’ONCE han explicat que els cupons es comercialitzen a través dels més de 19.000 venedors de l’organització.

Maó, 27 de desembre de 2023


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl departament d’Economia i Serveis Generals edita un calendari dedicat al producte local i als oficis artesans
Artículo siguienteEl Departament de Cultura obre una nova convocatòria d’ajuts per a la creació en arts visuals i audiovisuals amb una inversió de 90.000 euros