Inicio Baleares El Govern sol·licita al Consell Superior d’Esports el finançament del 100% del...

El Govern sol·licita al Consell Superior d’Esports el finançament del 100% del cost del trasllat a la península dels esportistes i clubs de Balears

En una reunió telemàtica celebrada avui, el conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà i el director general d’Esports, Joan Antoni Ramonell, han sol·licitat al president del Consell Superior d’Esports (CSD), José Manuel Rodríguez Uribes, el finançament per part del Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports del 100% del cost del trasllat a la península dels esportistes i clubs de les Illes Balears. D’aquesta manera, “els esportistes balears podran competir en igualtat de condicions amb els clubs de la península, que no tenen el cost del trasllat amb avió o vaixell”, ha afegit Bauzà.
Els responsables del CSD s’han compromès a atendre la petició, que afecta tots els territoris extrapeninsulars, i que sigui efectiva al pressupost de l’Estat del 2024.
A la reunió també s’ha plantejat la possibilitat d’ampliar els terminis d’execució i justificació dels Fons Europeus de modernització d’infraestructures esportives fins a finals del 2026.

MÁS:  MACABRO HALLAZGO: Encuentran un cadáver flotando frente a la Catedral

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLafuente exposa avanços i estratègies en la gestió hídrica durant la seva participació a la Junta Insular d’Aigües d’Eivissa
Artículo siguienteSalut invertirà 434,8 milions d’euros en el Pla d’Infrastructures 2024-2027